Spoštovani, spletni naslov www.vosci.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.
Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Pogoji poslovanja

1. Spletno mesto VOŠČI.SI, ki se nahaja na naslovu http://www.vosci.si, je last podjetja COBIT d.o.o., Industrijska cesta 5, Kromberk, p.p.235 – 5001 Nova Gorica in kot tako avtorsko zaščiteno v skladu z zakonom o intelektualni lastnini.

2. Naročnik voščilnice preko spletnega mesta VOŠČI.SI je lahko fizična ali pravna oseba, ki odda naročilo za nakup spletne voščilnice. COBIT d.o.o. kot lastnik spletnega obrazca ne dovoljuje, da se ta koristi za prodajo storitev VOŠČI.SI, tretjim osebam.

3. Izdelki, opisi in cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV in veljajo za en (1) kos v kolikor ni drugače navedeno.

4. Način plačila. Naročnik prejme izvod spletnega naročila za VOŠČI.SI v obliki PDF predračuna na elektronski naslov, ki ga je vpisal v obrazec za naročilo. Valuta plačila predračuna je 5 dni od datuma izdaje predračuna. Avansno plačilo po predračunu predstavlja sklenitev pogodbe in zavezuje izvajalca da pristopi k delu. V primeru, da naročnik ne poravna predračuna v zahtevanem roku se pojmuje, da odstopa od naročila. Po avansnem plačilu se naročniku storitve izstavi račun, ki ga prejme po pošti na naslov, ki ga je vpisal ob oddaji naročila.

5. Odstop od pogodbe oz. naročila po opravljeni storitvi v skladu z oddanim naročilom ni več možen. Kupnine v tem primeru ne vračamo.

6. Spletna voščinica je izključno postavljena na Cobitovih strežnikih in kot taka ni prenosljiva na druge strežnike.

7. Izvedbeni roki za naročeno storitev so prvi delovni dan po prejetem avansnem plačilu. V primeru povečanega obsega naročil se lahko rok za pripravo voščilnice podaljša. Delavnik za izdelavo voščilnice je od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.oo ure.

8. Predaja personalizirane voščilnice se opravi tako, da posredujemo na naročnikov elektronski naslov povezavo do izbrane animirane, personalizirane voščilnice, ki se nahaja na Cobitovem spletnem strežniku. Naročnik povezavo, preko svojega elektronskega predala prepošlje naprej do tistih, ki jim je voščilnica namenjena.

9. Varovanje podatkov. Vsi podatki, ki jih naročnik vpiše v obrazec za naročilo storitve se varujejo v skladu z zakonom o varovanju podatkov.

10. Reševanje nesoglasij. V primeru, da naročnik in COBIT d.o.o. morebitnega nesoglasja ne moreta rešiti sama je za reševanje spora pristojno stvarno pristojno sodišče v Novi Gorici.